09 – Jaenela Dossett

09 – Jaenela Dossett

Ik ben Jaenela Dossett, 34 jaar, vrijgezel en pleegouder. Ik ben geboren op Curaçao en woon al 22 jaar in Nederland. Ik ben werkzaam als maatschappelijk werker en als docent omgangskunde bij het ROC Da Vinci College, hier geef ik burgerschap en ben studieloopbaanbegeleider.

Ik ben 6 jaar betrokken bij Gemeente Belangen, 2 jaar als schaduwfractielid en de afgelopen 4 jaar als burgerraadslid. De komende vergadering mag ik als raadslid bijwonen, hier ben ik erg trots op. In de commissie WOS ben ik voorstander van preventieve, tijdige en passende hulpverlening. Met inlevingsvermogen en daadkracht kunnen wij onze inwoners zelfredzaam maken en houden. Voor goede zorg en een sociaal Ambacht blijf ik mij graag inzetten!

Breng ook je stem uit bij de gemeenteraadsverkiezingen op Lijst 2.