11 – Pieter Tamerus

11 – Pieter Tamerus

Beste inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht, mag ik mijzelf even aan u voorstellen. Mijn naam is Pieter Tamerus, 28 jaar oud, ruim 4 jaar woonachtig in onze gemeente. De meeste mensen zullen mij wel eens gezien hebben als ‘de jongen van de Gezondheidswinkel’ in de Schoof, daarnaast ben ik alweer bijna een jaar (schaduw)fractielid bij Gemeente Belangen. Met de gemeenteraadsverkiezingen in het zicht, heb ik dus kunnen bijdragen aan het verkiezingsprogramma, die onlangs openbaar gemaakt is. Ik vind dat fietsers zich snel en veilig moeten kunnen verplaatsen in de gemeente, daarvoor zijn goede fietspaden noodzakelijk, verder vind ik dat een huisarts altijd bereikbaar moet zijn voor onze inwoners in de eigen omgeving en tot slot ben ik een voorstander om te kijken of een nieuw evenement deze gemeente nog leuker kan maken!