De beste burgemeester voor gemeente Hendrik-Ido-Ambacht: Denk met ons mee!

De beste burgemeester voor gemeente Hendrik-Ido-Ambacht: Denk met ons mee!

Hendrik-Ido-Ambacht moet op zoek naar een nieuwe burgemeester. Op dit moment werken we aan een profielschets. Daarin staan de taken en rollen van de burgemeester en welke kwaliteiten en eigenschappen wij in de burgemeester willen zien. Als gemeenteraad, die participatie hoog in het vaandel heeft, vinden we het belangrijk dat u, alle Ambachters, ondernemers, verenigingen en maatschappelijke partijen, hierover aan de voorkant meedenken.

De burgemeester staat boven de partijen, is burgemeester van alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht en moet dus de belangen van alle Ambachters zoveel mogelijk dienen. Wij doen gemeenschappelijk, dus alle fracties van de gemeenteraad, een oproep de enquête in te vullen en uw wensen voor het profiel van de burgemeester kenbaar te maken.

Om te kunnen weten wat alle Ambachters belangrijk vinden aan hun nieuwe burgemeester, is een vragenlijst opgesteld. We vragen alle Ambachters deze vragen te beantwoorden en ons zo te laten weten wat u belangrijk vindt aan een nieuwe burgemeester. U vindt de vragen via https://h-i-ambacht.nl/ZoekenNaarDeBeste

Als de profielschets af is, stelt de Commissaris van de Koning van Provincie Zuid-Holland de vacature voor de burgemeester van Hendrik-Ido-Ambacht open. Via https://raad.h-i-ambacht.nl/nieuwe-burgemeester houden we u op de hoogte van onze zoektocht.

We danken u voor uw inbreng en hulp bij deze zoektocht!