Gemeente Belangen actief voor de Ambachtse ondernemers

Gemeente Belangen actief voor de Ambachtse ondernemers

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Gemeente Belangen zet zich in voor participatie in de ruimste zin van het woord. En dus ook voor het bedrijfsleven! Dit meldt deze locale partij in een persbericht. 

Locale “heroes”
“Omdat Hendrik-Ido-Ambacht veel ondernemers heeft die hier wonen & werken vinden wij dat deze “local heroes” zeker mee moeten beslissen.
Zij maken dat de Gemeente 1 totaal-pakket vormt van wonen, werken, sporten, shoppen, recreëren en zorgen. 
Daarom is Gemeente Belangen afgelopen week weer in gesprek gegaan met de Vereniging Ambachtse Ondernemers (VAO) om van hun te horen wat hun wensen, gedachten en ideeën zijn.
Zo hebben wij vele onderwerpen besproken zoals mobiliteit, vestigingsklimaat, veiligheid, duurzaamheid, sociaal ondernemen en natuurlijk de samenwerking met de Gemeente, maatschappelijke partners en het onderwijs.
Veel van de wensen van de ondernemers zijn al terug te vinden in ons Programma voor de komende jaren, maar wij staan altijd open voor suggesties. Ondernemen is ook innoveren en wij bewegen met onze ondernemers mee.
In de komende weken gaan wij deze onderwerpen verder uitwerken zodat wij onze ondernemers nog beter kunnen ondersteunen.”