Gemeente Belangen in Corona-tijd.

Gemeente Belangen in Corona-tijd.

Van verschillende kanten worden de raadsleden en burgerraadsleden van de fractie van Gemeente Belangen de laatste tijd aangesproken met de vraag hoe staat de politiek ervoor en wat kan Gemeente Belangen voor de inwoners betekenen.

U kunt er van verzekerd zijn dat ook in deze vreselijk moeilijke tijd de grootste lokale partij van onze gemeente zich blijft inzetten voor het belang van alle inwoners.
In De Kombinatie en in De Brug heeft u kunnen lezen dat de politieke vergaderingen gewoon doorgaan. Vanwege het Corona-virus niet in de raadzaal maar op afstand, digitaal.
De inwoners van onze gemeente wordt ook de mogelijkheid geboden om deze vergaderingen via audio te volgen. U kunt naar de vergaderingen luisteren door op de link te klikken via de website van de gemeente.

Het is helaas weinig zinvol en ook niet verstandig en toegestaan om, zoals u dat van Gemeente Belangen gewend bent, de straat op te gaan en met de inwoners in gesprek te gaan of informatie op te halen.
Wij blijven vanzelfsprekend wel bereikbaar voor alle inwoners die vragen of opmerkingen hebben. Via onze gebruikelijke kanalen zoals onze website maar ook op Facebook kunt u ons benaderen. Uiteraard blijven wij ook telefonisch bereikbaar.

Vlak voor de uitbraak van de Corona-crisis heeft Gemeente Belangen aan een groot project gewerkt.
Wij zullen zodra de crisis voorbij is en er weer vrijheid van handelen is bekend maken welke grote actie er gaat komen. Een actie waarbij alle inwoners betrokken kunnen raken.
Natuurlijk zal dit project ruimschoots van tevoren in de plaatselijke media en website en de social media worden aangekondigd zodat de inwoners weten wat Gemeente Belangen gaat doen.
Zodra wij het project zullen starten verwachten wij veel van de contacten met de inwoners.

Tot slot hopen wij dat u gezond blijft en zich kunt aanpassen aan de huidige leef-omstandigheden en bijzondere situatie waar wij allemaal in verkeren.
Wij wensen alle inwoners heel veel sterkte in deze moeilijke periode.