Lijsttrekker Marjet Vogelaar

Lijsttrekker Marjet Vogelaar

Ik ben Marjet Vogelaar fractievoorzitter van Gemeente Belangen. Sinds 2007 ben ik lid van Gemeente Belangen eerst als schaduwfractielid later in 2010 als raadslid en van 2014 tot heden fractievoorzitter. Voor ik in de politiek kwam was ik jaren voorzitter van de clientenraad in een psychogeriatrische inrichting. Werken met demente bejaarden is dankbaar werk.En ben blij ook dat meegemaakt te hebben.

Maar als volksvertegenwoordiger ,want dat ben ik, voel ik mij als een vis in het water. Contact met de inwoners van Ambacht vind ik het mooiste dat er is. Over mijn fractie kan ik kort zijn ,stuk voor stuk kanjers .Ieder met zijn eigen expertise en goede inzet voor Gemeente Belangen en onze inwoners.
Om iets voor de inwoners te kunnen betekenen krijg ikzelf enorm veel energie van. Hopelijk kan ik het nog een tijd blijven doen.Jullie weten mij te vinden.

Dat is waar ik het voor doe!